Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Fysioterapeutti (2), kesätyö, kuntoutus

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Etsimme fysioterapeuttia tai fysioterapian opiskelijaa kesäloman sijaisuuksiin KN - ja SL -fysiatrialle (vähintään kaksi kesäsijaisuutta). Työ on päivätyötä pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin, mutta tarjoamme palveluja vuodeosastoille myös lauantaisin.

KN -fysiatrialla työalueena ovat kirurgian vuodeosastot, Leiko, tarkkailu, yhteispäivystys, operatiivisen tulosalueen tehohoito, kirurgian ja neurokirurgian poliklinikat, käsikirurginen yksikkö, avohoitotalon leikkausosasto ja reumayksikkö sekä fysiatrian apuvälinelainaamo. KN -fysiatrian henkilöstöön kuuluu fysio-, jalka- ja toimintaterapeutteja sekä varastonhoitaja.

SL-fysiatrian työalueena ovat medisiinisen, lasten ja naisten tulosalueiden vuodeosastot ja poliklinikat sekä sydänvalvonta. Keskeisimmät potilasryhmät ovat vastasyntyneet, lasten tehohoidon, kirurgian, neurologian, sisätautien, foniatrian, syöpätautien ja hematologian potilaat. Aikuisista keskeisimmät potilasryhmät ovat syöpätautien ja hematologian, naistentautien ja neurologian alueiden potilaat.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta. Tarjoamme erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa työympäristössä kuntoutuksen vastuualueella.

Fysioterapeutin kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös fysioterapian opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Sijaisuudet täytetään sopivien sijaisten löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriPohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Operatiivinen tulosalue, Kuntoutus, Fysiatria, KN-fysiatria ja SL-fysiatriaOulu
Organisaation kuvaus

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Pauliina Putila, p. 040 5361 429. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksessa olevasta Hae työpaikkaa -linkistä.

Lähde: kuntarekry.fi

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin