Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoitotyönjohtaja, virka

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Sosiaali- ja terveystoimen johto hakee hoitotyön johtajaa vakituiseen virkaan 01.03.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hoitotyön johtajan keskeisinä vastuualueina ovat perusterveydenhuollon hoitotyön johtaminen, palvelujen laadun kehittäminen sekä hoitohenkilöstön osaamisen varmistaminen. Tehtäviin kuuluu myös yhteistyö eri toimijoiden ja yhteistyötahojen kanssa.

Hoitotyön johtajalla on keskeinen rooli koko perusterveydenhuollon toiminnan ja talouden suunnittelussa sekä toiminnan kehittämisessä johtavan ylilääkärin työparina sekä sosiaali- ja terveystoimen johdon kanssa. Hoitotyön johtajan tehtävä on suunnitella ja järjestää hoitohenkilöstön työt mahdollisimman tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti ja huomioida palvelutarpeet, henkilöstöresurssit ja toiminta.

Haemme innovatiivista hoitoalan osaajaa kehittämään terveydenhuollon ammattilaisten työn edellytyksiä ja vahvistamaan moniammatillista osaamista sosiaali- ja terveystoimen johtamisessa. Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa hoidon ja hoivan laatua sekä luoda sosiaali- ja terveystoimesta houkutteleva työpaikka hoitoalan ammattilaisille.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista ja kehittävää työotetta, muutos- ja päätöksentekovalmiutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hyvää terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta ja aiempi johtamiskokemus katsotaan eduksi.

Hoitotyön johtajan viran pätevyysvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen oikeus toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä ja tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Työssä vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista taitoa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lähetä hakemuksesi ja CV liitteenä 31.1.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Porvoon kaupunkiSosiaali- ja terveystoimiPorvooPorvoo
Organisaation kuvaus

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen puh. 040 676 1374

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin