Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hortonomiopiskelija, kesätyö, neljä tehtävää

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden katu- ja viherpalveluihin haetaan HORTONOMI- tai MAISEMA-ARKKITEHTIOPISKELIJOITA kesätöihin noin neljän kuukauden ajaksi. Työ alkaa 6.5. tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.8.2019 saakka.

Katu- ja viherpalvelut vastaa Oulun kaupungin joukko- ja henkilöliikenteestä, katu- ja puistoalueiden suunnittelusta, rakennuttamisesta sekä kunnossapidon tilaamisesta. Katu- ja viherpalvelut -yksikkö toimii osoitteessa Solistinkatu 2.

Kesätyöntekijöitä haetaan seuraaviin tehtäviin:

SUUNNITTELU (1 tehtävä)
Ympäristösuunnittelun tehtävissä avustaminen eri mittakaavatasoilla. Työtehtäviin kuuluu mm. ympäristön pienten peruskorjauskohteiden rakennussuunnittelua. Muut tehtävät määräytyvät henkilön kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan. Tehtävässä edellytetään AutoCAD ohjelmisto-osaamista.

RAKENNUTTAMINEN (1 tehtävä)
Tehtävänä on viherrakentamisen työmaavalvonta, rakentamiseen liittyvien asiakirjojen laatiminen sekä omaisuuden hallintaan liittyviä tehtäviä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

KUNNOSSAPITO (2 tehtävää)
Tehtävänä on viheralueiden kunnossapidon valvonta, alueiden käyttölupien valmistelu sekä omaisuuden hallintaan liittyviä tehtäviä. Tehtävä edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia valmiuksia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Arvostamme mahdollisimman pitkällä olevia opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta suunnittelun, rakentamisen tai ylläpidon tehtävistä. Myös opintojen valmistusvaiheessa olevat, sekä jo valmistuneet hakijat voidaan ottaa huomioon. Valinnasta ilmoitetaan 1.3.2019 mennessä.

Tehtäviä haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisesta hakemuksesta tulee ilmetä mistä tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut, henkilö- ja yhteystiedot, aikaisempi työkokemus, opiskelun suuntautumisvaihtoehto sekä opintojen tämänhetkinen vaihe. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen asianumero OUKA/70/2019. Hakemukset on toimitettava 4.2.2019 klo 15.00 mennessä.

Oulun kaupunkiOulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelutSolistinkatu 2Oulu
Organisaation kuvaus

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja suunnittelutehtävästä antaa maisema-arkkitehti Veera Sanaksenaho p. 044 703 2117 ja ympäristösuunnitteluvastaava Merja Kaikkonen p. 044 703 2128. Lisätietoja muista tehtävistä antaa kaupunginpuutarhuri Heikki Pulkkinen, p. 044 703 2151. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin