Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyö 2019: Ohjaajaksi vammaispalveluihin

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme OHJAAJIA eri pituisiin, määräaikaisiin kesätyöjaksoihin vammaispalveluiden asumisyksikköihin Lahteen ja Hollolaan. Tehtävät sijoittuvat Aarrekotiin ja Lastentalo Toivoon Lahdessa sekä Salpakankaan asumisyksikköön Hollolassa. Kesätyöntekijänä työskentelet vuorotyössä ja työskentelyjaksot vaihtelevat.

Aarrekodin palveluasuminen on tarkoitettu vaikeavammaisille henkilöille, jotka vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat toisen henkilön apua vuorokauden eri aikoina. Avustat asukkaita arjen askareissa yksilöllisesti, heidän omien tarpeiden mukaisesti. Tehtäviäsi ovat asukkaan kokonaisvaltainen tukeminen, yksilöllinen ohjaaminen ja avustaminen arjessa.

Lastentalo Toivo on vammaispalveluiden yksikkö, joka tarjoaa lyhytaikaishoitoa ja pidempiaikaista asumista kehitysvammaisille lapsille. Asiakkainamme on mm. autismikirjon lapsia, jotka hyötyvät pienemmästä ryhmästä.

Salpakankaan asumisyksikkö tarjoaa ryhmäasumista neljässä erillisessä talossa kehitysvammaisille ihmisille. Talot ovat koteja eri-ikäisille ja monenlaista tukea tarvitseville henkilöille. Ohjaajana avustat asukkaita arjen askareissa yksilöllisesti, heidän omien tarpeiden mukaisesti.

Arvostamme oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa asennetta sekä asiakaspalveluhenkistä otetta työtehtävästä riippumatta. Otat uudet tehtävät vastaan haasteena ja suoriudut niistä positiivisella ja täsmällisellä asenteellasi.

Vaikka haemmekin hyviä tyyppejä, tulee Sinulla olla soveltuva koulutus - vähintään lähihoitajan tutkinto, ja olet rekisteröitynyt JulkiSuosikkiin (Valvira) tai sinulla on muu vastaava aiempi tutkinto ja olet rekisteröitynyt JulkiTerhikkiin (Valvira).

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja ota sometilit haltuusi! Älä epäröidä jättää hakemustasi heti, sillä rekrytoimme tehtäviin henkilöitä jo hakuaikana.

Instagram: phhykyrekrytointi, Facebook: phhykyrekry

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut, AsumispalvelutHinaajakatu 2Hollola, Lahti
Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Lastentalo Toivo
Toimintayksikön esimies
Outi Haikonen
outi.haikonen@phhyky.fi

Aarrekoti, Salpakangas
Palveluyksikön esimies
Jere Takala
jere.takala@phhyky.fi

Lähde: kuntarekry.fi

74 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin