Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyö 2019: Sosiaalityöntekijät

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kesäkaudelle kahta (2) SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen virkaan vammaispalvelujen asiakasohjaukseen sekä psykososiaalisiin palveluihin aikuispsykiatrian osastoille.

Vammaispalveluiden asiakasohjauksessa panostetaan sosiaalityön kehittämiseen. Tällä hetkellä meillä on 7 sosiaalityöntekijän ja 14 sosiaaliohjaajan virkaa. Uuden aluejaon myötä sosiaalityöntekijät toimivat tiimiensä vastuuhenkilöinä ja heidän tukenaan on lähiesimiehinä toimivat kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää.
Keskeisiä tehtäviä ovat asiakkaiden palvelutarpeen kartoitus, palvelusuunnitelmat ja päätöksenteko sekä moniammatillinen yhteistyö.

Psykososiaalisissa palveluissa työ sisältää asiakastyötä, konsultaatiota ja verkostotyötä. Aikuispsykiatrialla on neljä suljettu osastoa, joista kaksi on vastaanotto-osastoa ja kaksi kuntouttavaa osastoa. Toimit osana moniammatillista tiimiä potilaan sosiaalisen tilanteen ja toimintakyvyn arvioinnissa sekä jatkokuntoutuksen suunnittelussa. Tehtäväsi painottuvat lisäksi potilaan sosiaaliturvaan liittyvien asioiden asiantuntijuuteen sekä viranomais- ja muun verkoston kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Jos tunnet kiinnostusta kyseisiä sosiaalityön tehtäviä kohtaan ja haluat kehittää sosiaalityötä, tässä on sinulle merkittävät virat tarjolla. Haemme motivoitunutta ja uudistamishenkistä sosiaalihuollon ammattilaista. Työ edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) määritellyn sosiaalityöntekijän kelpoisuuden tai sinulla on sosionomin tutkinto ja olet avoimessa yliopistossa suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun. Myös opintojensa harjoittelua hakevat sosiaalityöntekijät huomioidaan.
Vammaispalvelujen sekä psykiatrian tuntemus ovat eduksi, mutta ei välttämättömiä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja jätä hakemuksesi jo tänään! Käymme hakemuksia lävitse jo hakuaikana ja rekrytoimme tehtäviin henkilöt heti sopivien osaajien löydyttyä.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelutAleksanterinkatu 18Lahti
Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Vammaispalveluiden sosiaalityö
Johtava sosiaalityöntekijä Jonna Ritvanen
Puh. 044 018 7010
jonna.ritvanen@phhyky.fi

Psykiatrian sosiaalityö
Vastaava sosiaalityöntekijä Eija Tiihonen
Puh. 044 719 5163
eija.tiihonen@phhyky.fi

Lähde: kuntarekry.fi

67 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin