Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Keuhkosairauksien osastonylilääkäri

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Kiinnostaisiko työ Suomen toiseksi suurimmassa täyden palvelun keskussairaalassa, tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta?

Etsimme OSASTONYLILÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään, keuhkosairauksien klinikalle keskussairaalaan Lahteen.

Klinikallamme on kuusi erikoislääkärin virkaa ja yksi erikoistuvan lääkärin virka, joissa toimii nyt neljä erikoislääkäriä ja 2-3 erikoistuvaa lääkäriä. Vuoden 2018 alusta hyvinvointiyhtymämme liittyi osaksi Helsingin yliopistollista erityisvastuualuetta.

Työnkuvaasi voidaan tarvittaessa räätälöidä kiinnostuksesi mukaan ja se voi painottua polikliiniseen, vuodeosastohoitoon tai valvontaosastolla tehtävään työnkuvaan. Bronkoskopialaitteisto on juuri uusittu. Unipotilaiden hoito on pääosin unihoitajien vastuulla, ja suuri osa unitutkimuksista tehdään nyt valmiiksi avohoidossa. Keuhkopoliklinikka tekee hengitysfysiologiset perustutkimukset koko sairaalalle. Astman, keuhkoahtaumataudin ja uniapnean hoitoketjut on päivitetty viime vuonna ja yhteistyö avoterveydenhuollon kanssa toimii. Suurimmassa osassa Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymää on vuoden vaihteesta alkaen yhteinen potilastietojärjestelmä.

Tarjoamme sinulle siis monipuolisen tehtäväkentän keskussairaalassa, innostuneen ja osaavan työyhteisön sekä säännölliset koulutusmahdollisuudet. Odotamme innokkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja sekä kehittämishalua. Emme häviä kilpailijoille palkan osalta, ja saatamme jopa voittaa työnkuvan monipuolisuudessa, työaikojen sopimisessa ja työilmapiirissä.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä keuhkosairauksien tai keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkärin pätevyyden. Myös keuhkosairauksiin ja allergologiaan erikoistumisen loppuvaiheessa olevien lääkäreiden hakemukset huomioidaan.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut , PHKS, Konservatiivinen tulosyksikkö, 2853 Keuhkosairauksien yksikkö 54Keskussairaalankatu 7Lahti
Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Keuhkosairauksien ylilääkäri Lauri Lammi
lauri.lammi@phhyky.fi
puh. 044 719 5436

Lähde: kuntarekry.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin