Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Tule osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaamme joka tekee töitä, jotta iskulauseemme Iloinen Inkoo toteutuisi joka päivä!

Inkoon kunnan kotihoitoon haetaan

LÄHIHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.2.2019, tai sopimuksen mukaan.

Inkoon kunnan kotihoito toimii Inkoon keskustassa Vaahteramäen palvelutalosta käsin, kävelyetäisyyden päässä kunnan muista palveluista. Kunnan kotihoito tarjoaa hoitoa ja hoivaa kotona asumisen tukena. Pyrimme tarjoamaan asukkaille turvallisen arjen ja työskentelemme asiakaslähtöisesti. Laadimme jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman, josta käyvät ilmi hoidon tavoitteet.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on luonteeltaan kolmivuorotyötä, johon kuuluu aamu-, -ilta-, ja yövuoroja sekä viikonlopputyötä. Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja ryhmätyöosaamista. Toimintavuonna 2019 kehitetään kotihoidon kuntoutusta, ja toivomme, että sinulla hakijana on kokemusta ja/tai kiinnostusta tähän työhön.

Edellytämme työntekijältä tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja), kummankin kotimaisen kielen hallintaa sekä B-ajokorttia.

1.3.2018 alkaen edellytämme tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Inkoo on savuton kunta.

Palkkaus ja työehdot KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Inkoon kunnan työntekijänä saat hyvän työympäristön lisäksi mm. laajennetun työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan vakuutuksen ja ePassin tarjoamat edut.
Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 27.1.2019 Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi).

Inkoon kuntaInkoon kuntaKotipolku 7Inkoo
Organisaation kuvaus

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa hoitoyksikön päällikkö Camilla Biström, camilla.bistrom@inkoo.fi +358 50 314 8830 tai iäkkäiden palvelupäällikkö Johanna Syrén, johanna.syren@inkoo.fi +358 50 339 5614.

Lähde: kuntarekry.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin