Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laitoshuoltaja (6020)

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Juuan kunnan hyvinvointipalveluissa on haettavana
Haemme laitoshuoltajaa (6020) 2.1.2018 alkaen. Toimen sijoituspaikka on terveyskeskuksen laitoshuolto ja työskentelyä muissa sosiaali- ja terveydenhuollon toimipisteissä. Tehtäviin kuuluu mm. perus- ja ylläpitosiivousta ja ateriapalvelutehtäviin osallistumista.
Työntekijältä edellytetään laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai toimitilahuoltajan perustutkintoa hyvin arvosanoin suoritettuna ja soveltuvilla valinnaisilla sekä kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Edellytyksenä on myös hyvä suullinen suomen kielen taito ja hygieniaosaamistodistus. Työ edellyttää joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyvää fyysistä kuntoa.
Vakinaisessa tehtävässä koeaika on 4 kk ja valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opisto- ja työtodistukset esitetään haastattelussa.
Hakuaika päättyy: 11.12.2017 klo 12.00. Haastattelut järjestetään 13.-14.12.2017.

Juuan kuntaJuuan kunta Sivistyspalvelut/Puhtaus- ja ruokapalvelutPoikolantie 1Juuka
Organisaation kuvaus

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on n. 5000 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustasta sekä Paalasmaan saaristosta. Puhtaus- ja ruokapalvelut tuottaa ateriapalvelut kouluihin, päiväkoteihin ja sosiaali- ja terveydenhuollon toimipaikkoihin sekä puhtauspalveluja eri kohteisiin.

Yhteystiedot

Tiedustelut puhtaus- ja ruokapalvelupäällikkö Eine Saatsi, puh. 040 104 2416, sähköposti eine.saatsi@juuka.fi tai siivoustyöohjaaja Taru Tuononen, puh. 040 104 2418, sähköposti taru.tuononen@juuka.fi

Lähde: kuntarekry.fi

16 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin