Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Liikuntapaikkojenhoitajan sijainen/sijaisia

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Iitin kunnan vapaa-aikapalveluihin etsitään liikuntapaikkojenhoitajien sijaista/sijaisia.Työtehtäviin kuuluu liikuntapaikkojen hoito ja kunnossapito sekä asiakaspalvelu. Keskeisimpiin työtehtäviin kuuluu latujen ajo moottorikelkalla sekä jääkoneen ajo.

Kelpoisuusehtona on liikuntapaikkojenhoitajan ammattitutkinto tai riittävä kokemus liikuntapaikkojenhoitajan tehtävistä.

Iitin kuntaIitin kunta, Sivistyspalvelut , Liikunta- ja vapaa-aikapalvelutVeteraanitie 2Iitti
Organisaation kuvaus

Iitti on 6900 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.

Yhteystiedot

vt. sivistystoimenjohtaja Niina Honko 040 483 3732, niina.honko@iitti.fi tai ravilinna@iitti.fi

Lähde: kuntarekry.fi

50 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin