Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

LVIA-asiantuntija

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Tule kanssamme valmistelemaan ja toteuttamaan Päijät-Hämeen keskussairaalan valmistumisen jälkeen sen historian merkittävintä rakennusohjelmaa!

Haemme LVIA-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kiinteistöpalvelut yksikköön, Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen.

Päijät-Hämeen keskussairaalalla on mittava rakennusohjelma vuosille 2017-2037. Vuonna 2017 käynnistyneessä rakennusvaihe7-hankkeessa Päijät-Hämeen keskussairaalan laajennukseen tulee mm. leikkaustoiminnot, välinehuolto, vuodeosasto sekä synnytysten, vastasyntyneiden tehohoidon ja naistentautien yksiköt. Laajennukseen toteutetaan vaativat lääkintälaite ja talotekniset tulevaisuuden ratkaisut. Hankkeen kustannusarvio on yhteensä noin 130 miljoonaa euroa.

Tehtäväsi ovat rakennushankkeiden LVIA-teknisten töiden suunnittelun ohjaus ja rakentamisen valmistelun sekä työmaavalvonnan tehtävät. Edellytämme sinulta kokemusta LVIA-suunnittelusta sekä suunnittelun ja toteutuksen ohjauksesta. Katsomme sinulle eduksi hyvän perehtyneisyyden ilmanvaihto- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiin sekä toimimisesta sairaalahankkeissa taloteknisten töiden parissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta hyvää yhteistyökykyä ja neuvottelutaitoa sekä hyvää suullista ja kirjallista vuorovaikutustaitoa. Odotamme, että omaat hyvät perustaidot tietotekniikasta.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistotasoista tutkintoa sekä riittävää työkokemusta.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Strategia- ja tukipalvelut, Toimitila, 6500 KiinteistöpalvelutKeskussairaalankatu 7Lahti
Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Kiinteistöpäällikkö Jarmo Koskinen
puh. 044 719 5560

Projektipäällikkö Raimo Serkelä
puh. 044 719 5443

Lähde: kuntarekry.fi

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin