Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Osastonylilääkäri

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Jyväskylän seutu tarjoaa terveydenhuollon ammattilaiselle monipuolisen työuran ja mahdollisuudet itsensä jatkuvaan kehittämiseen. Yleislääkärijohtoinen terveyskeskussairaala vastaa perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta. Terveyskeskussairaalaan kuuluvat Kyllön ja Palokan sairaalat. Kyllön sairaalan yhteydessä toimii myös päiväsairaala. Sairaalamme toimii opetussairaalana.

Nyt haemme terveyskeskussairaalaan

O S A S T O N Y L I L Ä Ä K Ä R I Ä

toistaiseksi voimassaolevaan virkaan.

Terveyskeskussairaalassa hoidetaan akuuttihoitoa ja kuntoutusta vaativia potilaita, ja valtaosa potilaista tulee hoitoon päivystyksellisinä sisäänottoina. Osastonylilääkärin tehtäviin kuuluu kliinisen työn lisäksi hallinnollisia tehtäviä, kuten toimintamme kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Viran kelpoisuusehtona on erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävä alkaa 8.1.2018 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, josta tulee toimittaa työhönsopivuuslausunto. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palkkaus perustuu soveltaen kunnallisen virkaehtosopimuksen lääkärisopimukseen.

HUOM! Jätäthän CV:n hakemuksesi liitteeksi.

Kehitämme ja kehitymme joka päivä - yhdessä!

Jyväskylän kaupunkiTerveyskeskussairaalaJyväskylä
Organisaation kuvaus

Jyväskylässä asuu 140 000 tyytyväistä asukasta ja vuosittain väkiluku kasvaa noin 1 400 uudella jyväskyläläisellä. Kansainväliseen ja elävään yliopistokaupunkiimme halutaan tulla asumaan, viihtymään, opiskelemaan ja liikkumaan. Muuttohalukkuudessa olemme Suomen toiseksi halutuin kaupunki. Puhdas, Jyväskylän seutua ympäröivä huikea järviluonto, vilkas kävelykeskusta, tasokkaat ja turvalliset asuinalueet ja lähellä olevat palvelut tekevät Jyväskylästä suositun kotikaupungin eri elämänvaiheissa.

Yhteystiedot

Palvelujohtaja Kati Seppänen, p. 014 266 2400 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Lähde: kuntarekry.fi

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin