Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Päiväkodin johtaja

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut hakee

PÄIVÄKODIN JOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ensisijainen toimipaikka on Kuninkaisten päiväkoti.

Kelpoisuusehdot ovat sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain ja asetuksen (L272/2005 ja A608/2005) mukaiset. Edellytämme käytännön työkokemusta varhaiskasvatuksen alalta,. Eduksi katsotaan varhaiskasvatuksen esimieskokemus erityisesti vuorohoidon alalta sekä esiopettajan pätevyys. Lisäksi arvostamme organisointikykyä, yhteistyökykyä, erityiskasvatuksen tietotaitoa sekä innovatiivista työasennetta. Tehtäväkohtainen palkka on 2 986 €/kk ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen) tai toimittamalla hakemusasiakirjat postitse osoitteella Huittisten kaupungin sivistyslautakunta, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 22.03.2018 klo 12:00.

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusjohtaja Johanna Kortessalo-Ainasoja, p. 044 560 4248, johanna.kortessalo-ainasoja@huittinen.fi

Huittisissa 21.02.2018
Sivistyslautakunta

Huittisten kaupunkiHuittisten kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut, VarhaiskasvatusHuittinen
Organisaation kuvaus

Huittinen on vetovoimainen n. 10 500 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan. Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut vastaavat laadukkaan ja turvallisen kasvu- ja opinpolun järjestämisestä lapsille ja nuorille. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusjohtaja Johanna Kortessalo-Ainasoja, p. 044 560 4248, johanna.kortessalo-ainasoja@huittinen.fi

Lähde: kuntarekry.fi

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin