Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektisihteeri

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Sodankylän kunta hakee projektisihteeriä Lapin Ely-keskuksen rahoittamaan Tapahtumat matkailutuotteiksi -yritysryhmähankkeeseen, jota hallinnoi Sodankylän kunta. Hankkeessa kehitetään mukana olevien toimijoiden tapahtumia kansainvälisille matkailijoille sopiviksi matkatuotteiksi, tarkastellaan tapahtumille sopivia kohderyhmiä, etsitään myyntikanavia ja tuotteistetaan matkailijoita kiinnostavia tapahtumatuotteita mm. kehittämällä tapahtumien sisältöä ja muotoilemalla asiakkaan palvelupolkua.

Projektisihteerin tehtävänä on huolehtia hankkeen yrityskohtaisista toimenpiteistä Tankavaaran majoitus- ja ravintolapalvelut Oy:lle. Tankavaaran Kultakylä on maineikas kullanhuuhdonnan keskus, jossa vierailija saa tietoa Suomen ja koko maailman kultahistoriasta ja jossa voi kokema myös itse kultaryntäyksen aiheuttaman kultakuumeen vaskatessaan ensimmäiset kultahippunsa Kultakylän kultahuuhtomoilla. Tankavaara sijaitsee aivan Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa, Sompion matkailualueen sydämessä.

Tankavaarassa järjestetään monipuolisia tapahtumia ympäri vuoden ja suurin ponnistus kesän 2019 aikana on ehdottomasti Kullanhuuhdonnan MM-kisat, jonne odotetaan n. 500 kilpailijaa ympäri maailmaa.

Projektisihteerin tehtäviin kuuluu mm.
- kehittää kullanhuuhdontakisojen oheisohjelmaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa - Sompion matkailualue ja Sodankylä kunta (esim. Vuotson Lapin Markkinat, Sompion Suvi, käyntikohteita, aktiviteetteja etc.)
- parantaa tapahtuman sähköistä näkyvyyttä (matkailijoille ja kilpailijoille)
- tapahtuman verkkosivun kehittäminen ja sisällön tuottaminen, kilpailuilmoittautumiset sähköisesti
- laatia markkinointisuunnitelma
- kohderyhmien, kanavien ja toimenpiteiden määrittely + aikataulutus
- suunnitella ja toteuttaa ennen kisoja, kisojen aikana ja kisojen jälkeen viestintää some-kanavissa (sis. kohderyhmittäin valitut kanavat)
- suunnitella tapahtuma-alueen kartat, sähköinen ja paperiversio
- osallistua hankkeen yhteisiin toimenpiteisiin
- tuottaa sähköinen tapahtumakäsikirja yhteisten hanketoimenpiteiden mukana

Tapahtuman visuaalisen ilmeen yhtenäistäminen, opastetarpeiden kartoitus, opasteiden suunnittelu sekä painettavan tapahtumakartan / -esitteen suunnittelutyö sekä sosiaalisen median kampanja, suunnittelu + toteutus hankitaan tarvittaessa ostopalveluna.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vankkaa tapahtuma- ja tapahtuma-/matkailumarkkinointiosaamista, etenkin kansainvälisten tapahtumien osalta. Kielitaito suomi sekä sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Toivotaan myös hyviä vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja työyhteisötaitoja sekä joustavuutta ja kykyä toimia itsenäisesti.

Projektisihteerin työsuhteen kesto on noin 8 kk. Työpaikka sijaitsee Tankavaarassa. Asunnon hankinnassa avustetaan. Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen. Palkkatoiveen voi esittää. Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työn aloitus mahdollisimman pian, viimeistään helmikuun 2019 aikana.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sodankylän kuntaSodankylän kuntaSodankylä
Organisaation kuvaus

Sodankylä on kaupunkitasoinen palvelukeskus laajojen erämaiden keskellä.
Sodankylän elinkeinoelämän kehittäminen perustuu alueen olemassa oleviin mahdollisuuksiin ja voimavaroihin. Kunta panostaa aktiivisesti näihin mahdollisuuksiin ja toimii uusien toimintojen ja järjestelmien aktiivisena kehittäjänä.
Elinkeinojen kehittämisen painopisteinä ovat biotalous, matkailu, kaivosteollisuus sekä tiede ja tutkimus. Lisäksi kunta tekee yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa sekä tarjoaa tukea yrityksen perustamisessa ja kehittämisessä.

Yhteystiedot

Matkailukoordinaattori Marjo Harjula puh. 040 565 6967 marjo.harjula@sodankyla.fi

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin