Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Röntgenhoitaja (8), kesätyö, sädehoidon yksikkö

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Haemme röntgenhoitajia kesäsijaisuuksiin vireään ja jatkuvasti kehittyvään työyhteisöömme (vähintään 8 kesäsijaisuutta).

Sädehoidon yksikkö on polikliininen yksikkö, jossa työskennellään aamu- ja iltavuoroissa arkipäivisin. Yksikössä annetaan ulkoista sädehoitoa syöpää sairastaville potilaille. Sädehoitotyö on säteilyluokkaan A kuuluvaa työtä. Potilaiden hoito toteutetaan sujuvana prosessina ja turvallisesti. Hoito perustuu näyttöön, hyviin hoitokäytäntöihin ja vaikuttaviin menetelmiin. Työ on moniammatillista tiimityötä. Potilaskäyntejä on päivässä 100 -150 ja alueena on koko Pohjois-Suomi.

Tarjoamme haasteellisen työn, johon annamme hyvän alkuperehdytyksen. Arvostamme yhteistyötaitoja, joustavuutta ja kykyä työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä.

Röntgenhoitajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Osa sijaisuuksista voidaan täyttää myös röntgenhoitajaopiskelijoilla, jos kelpoisuusvaatimukset täyttäviä valmistuneita röntgenhoitajia ei ole saatavilla. Röntgenhoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä sekä sädehoitotyön harjoittelun tulee olla kokonaisuudessaan suoritettuna hyväksytysti.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Työsuhteessa noudatetaan enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriPohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Medisiininen tulosalue, Syöpätaudit ja hematologia, Sädehoidon yksikköOulu
Organisaation kuvaus

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Katja Heikkinen, p. 040 590 9483, katja.heikkinen(at)ppshp.fi ja apulaisosastonhoitaja Sinikka Karjalainen, p. 040 509 4495, sinikka.karjalainen(at)ppshp.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksessa olevasta Hae työpaikkaa -linkistä.

Lähde: kuntarekry.fi

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin