Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Röntgenhoitajien kesäsijaisuudet

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Röntgenhoitaja KESÄTYÖ 2018

Tule suosittuun sairaamme töihin! Olemme maan suurin keskussairaala ja meiltä löytyy lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palvelut. Jyväskylä on asuinympäristönä nuorekas ja viihtyisä sekä tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Haemme röntgenhoitajia kesäsijaisuuksiin keskussairaalaan.

Valinnassa otamme huomioon tutkinnossa suorittamasi suuntaavat/syventävät teoriaopinnot ja harjoittelujaksot, aikaisemmat työkokemuksesi sekä intosi ja halusi oppia uutta. Työ on kolmivuorotyötä.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto (röntgenhoitaja) ja oikeus toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä (559/1994). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Sijaisuuksissa vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa - huolehdithan sen kuntoon.

Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija, jolloin sinulla tulee olla suoritettuna vähintään 2/3 (140 op/210 op) ammattiin johtavista opinnoista hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista. Jos olet opiskelija vai vastavalmistunut (alle vuosi), kerro hakemuksessasi myös tiedot harjoittelupaikoistasi.

Osastonhoitaja kutsuu hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella. Paikat täytetään sitä mukaan, kun sopiva sijainen on löytynyt, joten täytä hakemus huolella ja jätä se ajoissa.

Tervetuloa kuvantamisen huippuosaajien joukkoon!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys ja röntgenhoitajan tutkinto. Sijaisuudet täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Keski-Suomen SairaanhoitopiiriKeski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Lääkinnällisten palvelujen toimialue, KuvantaminenJyväskylä
Organisaation kuvaus

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Yhteystiedot

Palvelupäällikkö Leea Kerttula,
puh. (014) 269 1049 tai leea.kerttula@ksshp.fi

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Lähde: kuntarekry.fi

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin