Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ruokapalvelutyöntekijä

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Toimimme asiakkaan arjessa henkilöstö- ja lounasravintoloissa, kouluissa, päiväkodeissa sekä sairaaloiden ja palvelukotien keittiöissä. Arkean keittiöt sijaitsevat eri puolilla Lounais-Suomea. Tuotamme hyviä ruokahetkiä asiakkaan arkeen yli 700 ruokapalvelun ammattilaisen voimin.

Haemme reippaita ja itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn tottuneita ruokapalvelutyöntekijöitä koulupuolen kohteisiimme kevätkaudelle.

Työ sisältää ruokapalvelutyöntekijän tehtäviä koulujen keittiöissä. Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Haemme erityisesti ihmistä, joka omaa asiakaslähtöisen toimintatavan, kyvyn organisoida työtehtäviä sekä innokkaan asenteen työhön. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Antoisan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAIN-TA ry:n työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Arkea OyArkea OyTurku
Organisaation kuvaus

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi

Lähde: kuntarekry.fi

20 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin