Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähköasiantuntija

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Tule kanssamme valmistelemaan ja toteuttamaan Päijät-Hämeen keskussairaalan valmistumisen jälkeen sen historian merkittävintä rakennusohjelmaa!

Haemme SÄHKÖASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään kiinteistöpalvelut yksikköön, Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen.

Päijät-Hämeen keskussairaalalla on mittava rakennusohjelma vuosille 2017-2037. Vuonna 2017 käynnistyneessä rakennusvaihe7-hankkeessa Päijät-Hämeen keskussairaalan laajennukseen tulee mm. leikkaustoiminnot, välinehuolto, vuodeosasto sekä synnytysten, vastasyntyneiden tehohoidon ja naistentautien yksiköt. Laajennukseen toteutetaan vaativat lääkintälaite ja talotekniset tulevaisuuden ratkaisut. Hankkeen kustannusarvio on yhteensä noin 130 miljoonaa euroa.

Tehtäväsi on rakennushankkeiden sähkö-teleteknisten töiden suunnittelun ohjaus ja rakentamisen valmistelun sekä työmaavalvonnan tehtävät. Edellytämme sinulta kokemusta sähköjärjestelmien suunnittelusta sekä suunnittelun ja toteutuksen ohjauksesta. Katsomme eduksi hyvän perehtyneisyyden varavoima ja UPS-järjestelmiin sekä toimimisen sairaalahankkeissa taloteknisten töiden parissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta hyvää yhteistyökykyä ja neuvottelutaitoa sekä hyvää suullista ja kirjallista vuorovaikutustaitoa. Odotamme, että omaat hyvät perustaidot tietotekniikasta.

Edellytämme molemmissa tehtävissä soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistotasoista tutkintoa sekä riittävää työkokemusta.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Strategia- ja tukipalvelut, Toimitila, KiinteistöpalvelutKeskussairaalankatu 7Lahti
Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Kiinteistöpäällikkö Jarmo Koskinen
puh. 044 719 5560
jarmo.koskinen@phhyky.fi

Projektipäällikkö Raimo Serkelä
puh. 044 719 5443
raimo.serkela@phhyky.fi

Lähde: kuntarekry.fi

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin