Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja (4), kesätyö, vuodeosasto 30

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Tervetuloa moniammatillisen tiimimme jäseneksi!

Etsimme sairaanhoitajia ja sairaanhoitajaopiskelijoita kesälomasijaisuuksiin neurologian ja ihotautien vuodeosastolle 30 moniammatilliseen hoitotyöhön (vähintään 4 kesäsijaisuutta).

Osasto 30 käsittää kaksi vuodeosastoa A ja B. Osastolla 30 A hoidetaan erilaisia neurologisia sairauksia sairastavia potilaita ja osaston yhteydessä on 5-paikkainen valvontayksikkö. Osastolla 30 B hoidetaan sekä neurologisia että ihotauteja sairastavia potilaita. Hoitotyö painottuu sairastumisen akuuttivaiheen kokonaisvaltaiseen potilaan seurantaan ja hoitoon. Osasto 30 B on kesällä suljettuna kuuden viikon ajan, jolloin potilaat hoidetaan osastolla 30 A. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta hoitotyöstä neurologialta ja ihotaudeilta.

Sairaanhoitajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Lääkehoidon osa-alueiden toteuttaminen edellyttää sairaanhoitajan opintoihin kuuluvan lääkehoidon tentin hyväksyttyä suorittamista.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran yllä pitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriPohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Medisiininen tulosalue, Neurologia, ihotaudit ja geriatria, Osasto 30Oulu
Organisaation kuvaus

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat
osastonhoitaja Eija Kauranta, p. 040 350 2213,
apulaisosastonhoitaja Tuula Ahola, p. 040 505 7442,
apulaisosastonhoitaja Outi Perälä, p. 040 509 2594 ja
ylihoitaja Tarja Hulkko, p.040 684 9537.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lähde: kuntarekry.fi

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin