Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja, kesätyö, munuaisosasto

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Haemme joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta sairaanhoitajaa tai sairaanhoitajaopiskelijaa sairaanhoitajan kesälomasijaisuuteen (vähintään 1 kesäsijaisuus). Munuaisosastolla hoidetaan akuutteja ja kroonisia hemodialyysiä tarvitsevia potilaita. Hoidossa korostuu monisairaiden potilaiden kohtaaminen, tukeminen ja ohjaaminen.

Kokemus munuaispotilaan hoitotyöstä katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä. Työ osastollamme on kaksivuorotyötä, työvuorosuunnitteluamme ohjaa työaika-autonomia.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Lääkehoidon osa-alueiden toteuttaminen edellyttää sairaanhoitajan opintoihin kuuluvan lääkehoidon tentin hyväksyttyä suorittamista.

Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriPohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Medisiininen tulosalue, Sisätaudit ja keuhkosairaudet, MunuaisosastoOulu
Organisaation kuvaus

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Raija Taskinen, p. 040 509 9608 ja apulaisosastonhoitaja Helena Penttilä, p. 040 509 9708. Sähköposti etunimi.sukunimi@ppshp.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lähde: kuntarekry.fi

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin