Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja, Medisiininen, polikl. (kesätyö)

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä Turun yliopistollisessa keskussairaalassa Medisiinisen toimialueen Sisätautien ja Keuhkosairauksien poliklinikoilla on haettavana sairaanhoitajan sijaisuuksia kesäksi 2019. Sisätautien poliklinikka sijaitsee Turussa U -sairaalassa ja keuhkosairauksien poliklinikka Turussa T -sairaalassa.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia hoitotyön tehtäviä. Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Keuhkosairauksien poliklinikan tehtävät sisältävät lääkärin ja hoitajan vastaanottoja, allergologisia tutkimuksia, syöpähoitoja, hengityslaitehoitoja ja keuhkotoimenpiteitä.

Sisätautien poliklinikalla on lääkärin ja hoitajan vastaanottoja yleissisätautien, endokrinologian, reumatologian, nefrologian ja infektiotautien vastuualueilla.

Saat lisätietoa halutessasi osastonhoitajilta tai apulaisosastonhoitajilta.

Sisätautien poliklinikka U-sairaalassa
osastonhoitaja Kaija Ruonti p. 02 313 0088
osastonhoitaja Päivi Lahtonen (reumasairaudet) p. 02 3133068
apulaisosastonhoitaja Kirsi-Marja Osmosalo p. 02 313 0088

Keuhkosairauksien poliklinikka T-sairaalassa
osastonhoitaja Kaisa Tojkander p. 02 313 3320
apulaisosastonhoitaja p. 02 313 4710

Sairaanhoitajien kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Otamme myös huomioon alan opiskelijat, joilla on vähintään 140 op suoritettuja opintoja.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Voit seurata Tyks Medisiinisen toimialueen toimintaa Facebookissa https://www.facebook.com/tyksmedisiininen sekä Instagramissa @tyks_medisiininen.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriVarsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 5 MedisiininenKiinamyllynkatu 4-8Turku
Organisaation kuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoa tehtävistä saat osastonhoitajilta tai apulaisosastonhoitajilta.

Sisätautien poliklinikka U-sairaalassa
osastonhoitaja Kaija Ruonti p. 02 313 0088
osastonhoitaja Päivi Lahtonen (reumasairaudet) p. 02 3133068
apulaisosastonhoitaja Kirsi-Marja Osmosalo p. 02 313 0088

Keuhkosairauksien poliklinikka T-sairaalassa
osastonhoitaja Kaisa Tojkander p. 02 313 3320
apulaisosastonhoitaja p. 02 313 4710

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin