Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Haemme hoitotyön ammattilaista vakinaiseen sairaanhoitajan palvelussuhteeseen 15.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu kuntouttavan hoidon osastolle. Kuntouttavan hoidon osasto on 37 paikkainen osasto, jossa hoidetaan pitkäaikaishoitoa ja akuuttihoitoa tarvitsevia potilaita. Osaston toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää potilaiden terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua. Tavoitteena on lisäksi vahvistaa potilaan omia voimavaroja kuntouttavaa hoitotyön toimintatapaa noudattaen yhteistyössä potilaan, hänen omaistensa ja moniammatillisen tiimin kanssa. Työ on 3-vuorotyötä.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. ohjaus ja neuvonta (potilaat, henkilöstö, omaiset, opiskelijat), osaston toiminnan kehittäminen, vastuuhoitajana toiminen vuorossa sekä laadukkaan hoitotyön ja hyvän asiakaspalvelun toteuttajana toimiminen. Vahva sitoutuminen asiakaslähtöiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Toivomme hakijalta vahvaa sitoutumista asiakaslähtöiseen, voimavarakeskeiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin, sekä aktiivisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsomme jatko-opinnot kliinisen hoitotyön kehittämisestä ja kokemuksen yksilövastuisen ja kuntouttavan hoitotyön kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle
- Hyvän perehdytyksen sekä osaavan, innostuneen ja tulevaisuussuuntautuneen ammattilaisten joukon ja kollegojen tuen
- Viihtyisän ja monipuolisen työympäristön
- Osaavan ja hoitotyön kehittämisestä innostuneen työyhteisön, joka tekee työtään rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen
- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja saada lisää vastuuta sen mukana
- Positiivisen asenteen ammattitaitosi pitkäjänteiseen kehittämiseen ja sen tarjoamaan lisävastuuseen.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmämme mukaisesti. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Hakuaika päättyy 31.1.2019 kello 16.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV.

Keravan kaupunkiKeravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialaMetsolantie 2Kerava
Organisaation kuvaus

Kerava on 36 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja.

Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisosastonhoitaja Mervi Karhunen puhelimitse 040 318 3610 tai sähköpostitse mervi.karhunen@kerava.fi

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin