Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Laajennamme toimintaamme ja haemme nyt kymmentä (10) SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Akuutti24 kenttäpalveluihin, Lahteen. Akuutti24 kenttäpalvelut aloittaa päivystysapu 116117-puhelintoiminnot 1.4.2019.

Tulet tekemään puhelimessa tehtävää hoidon tarpeen arviointia vastaten kansalaisten 116117-puheluihin. Lisäksi työ sisältää koordinointitehtäviä mm. kotisairaalan yksiköiden päivittäistä koordinointia ja ensihoitopalvelun tukemista mm. siirtokuljetustehtävien järjestämistä ja organisointia. SoteKoti-toiminnot ja päivystysapupuhelin (116117) toimintoja tarjotaan viikon kaikkina päivinä ympäri vuorokauden. Työssä pyritään aktiivisesti hyödyntämään työnkiertoa akuuttitoimialueella (päivystys, kotisairaala, ensihoito). Työ on 3-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä ottaa vastuuta ja toimia itsenäisesti. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä positiivista asennetta. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat lääkehoitoluvat (LOVe), mutta mikäli sinulta ei niitä löydy, voit suorittaa ne kauttamme.

Työtehtävien hoitamisessa hyödyksi on pitkä työkokemus akuuttitoimialueilta tai sairaanhoitajan vastaanottotyöstä. Tietoteknisten ohjelmistojen hallinta ja useiden asioiden yhdenaikainen hallinta ovat tarvittavia ominaisuuksia tässä työtehtävässä.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi hakijalta edellytetään ensihoitaja tai sairaanhoitaja (AMK) ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja sairaanhoitajan pätevyys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut , PHKS, Akuutti24Keskussairaalankatu 7Lahti
Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Ensihoitopäällikkö
Sami Rive
puh. 044 4406139

Projektipäällikkö
Jenni Laaksonen
puh. 044 4828291

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin