Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sijaisia päiväkodit

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Haluatko työskennellä kasvavassa, dynaamisessa ja hyvinvoivassa 6 000 asukkaan kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Inkoon kunnan varhaiskasvatukseen haetaan

SIJAISIA

eripituisiin sijaisuuksiin sekä suomen- että ruotsinkielisissä päiväkodeissa.

Sinulla voi olla alalle soveltuvaa koulutusta, alan opintoja, aiempaa kokemusta tai olet kiinnostunut suuntautumaan varhaiskasvatuksen alalle. Toivomme sinun olevan positiivinen, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva vastuuntuntoinen aikuinen. Olet valmis tutustumaan ja sopeutumaan uusiin työkohteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta.

Olemme sinuun yhteydessä kun tarvitsemme sijaisia. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Hakija on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Inkoon kuntaInkoon kuntaInkoo
Organisaation kuvaus

Inkoo on noin 6000 asukkaan kunta Länsi-Uudellamaalla. Kesällä kunnan asukasluku kasvaa huomattavasti sillä kunta on suosittu kesänviettopaikka. Kuntaa johtaa kunnanjohtaja Jarl Boström ja työntekijöitä kunnalla on noin 280 jotka huolehtivat kunnan kaksikielisestä palvelusta.

Yhteystiedot

Pedagoginen ohjaaja Kirsi Forsell, puh. 050 440 4169 tai pedagoginen ohjaaja Marika Gröhn, puh. 050 440 4098, etunimi.sukunimi(at)inga.fi.

Lähde: kuntarekry.fi

304 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin