Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalipalvelujen vastuualueen kesäsijaisuudet

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Haemme kesäsijaisia asumisenohjaajan tehtäviin kehitysvammaisten asumispalveluyksiköihin.

Asumisenohjaajan tehtäviin kuuluvat asukkaiden avustaminen, hoito ja ohjaaminen arjen eri toiminnoissa sekä lääkehoidosta huolehtiminen.

Asumispalvelujen yksiköt sijaitsevat Kuusankoskella, Keltakankaalla, Iitissä, Haminassa ja Kotkassa. Yksiköissä tarjotaan eri tavoilla tuettua yksilöllista asumista elämän eri vaiheisiin.

Etsimme vastuullisia sosiaali-, terveysalan ammattilaisia tai näiden alojen opiskelijoita. Haluamme, että sinulla on halua tehdä parasta asumispalvelua. Työkokemus tai harjoittelukokemus kehitysvamma-alalta katsotaan eduksi. Mainitse hakemuksesi missä yksikössä olet työskennellyt tai ollut harjoittelussa.

Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja toivomuksesi yksiköstä sekä missä toimipisteissä sinulla on mahdollisuus työskennellä.

Muistathan, että 1.3.2018 astuu voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

CareaCarea, Sosiaalipalvelujen vastuualueHamina, Kouvola
Organisaation kuvaus

Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carea tuottaa erikoissairaanhoidon sekä sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa. Konsernin tytäryhtiöt vastaavat kiinteistöistä sekä puhtauspalveluista. Konsernin liikevaihto on noin 220 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2200.

Yhteystiedot

HR-koordinaattori Mia Sormunen p. 020 633 3243, sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi
sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi

Lähde: kuntarekry.fi

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin