Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Olemme uudistettujen sote-palvelujen tuottaja, tehdään yhdessä palveluista parempia kuin ikinä!

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen virkaan ajalle 12.2.2018 - 31.5.2018 Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän lapsiperhepalveluihin, lastensuojelun avo- ja sijaishuoltoon. Työtehtävä sijoittuu alueelle 1, jonka toimipiste on Nastolassa ja työskentelyalueena Nastola, Iitti ja Lahti.

Lastensuojelun avo- ja sijaishuolloin sosiaalityöntekijä toimii lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä, joka työskentelee lapsen, perheen, verkostojen ja työtiimin kanssa. Sosiaalityötä toteutetaan suunnitelmallisella ja tavoitteellisella työotteella. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Lastensuojelun työkokemus katsotaan eduksi.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaisen sosiaalityöntekijän kelpoisuuden. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lastensuojelu, Avo-, sijais- ja jälkihuoltoVapaudenkatu 23 AIitti, Lahti
Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Pinja Salm,i puh. 044 729 7234, pinja.salmi@phhyky.fi

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin