Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Haemme kolmea (3) SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakinaisiin virkoihin Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän lapsiperhepalveluihin, lastensuojelun avo- ja sijaishuoltoon.

Työtehtävät sijoittuvat kahdelle alueelle, jotka virkasuhteen alussa ovat:
- alue 1, jonka toimipisteet ovat Nastolassa (työskentelyalue Nastola, Iitti ja Lahti) ja Orimattilassa (työskentelyalue Orimattila, Myrskylä ja Pukkila)
- alue 2, jonka toimipiste on Lahdessa (työskentelyalue Lahti, Asikkala, Hartola ja Padasjoki)
- alue 3, jonka toimipiste on Hollolassa (työskentelyalue Hollola, Kärkölä ja Lahti).

Lastensuojelun avo- ja sijaishuollon sosiaalityöntekijä toimii lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä, joka työskentelee lapsen, perheen, verkostojen ja työtiimin kanssa. Sosiaalityötä toteutetaan suunnitelmallisella ja tavoitteellisella työotteella. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Työkokemus lastensuojelusta on eduksi. Työssäsi tarvitset omaa autoa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaisen sosiaalityöntekijän kelpoisuuden. Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain mukainen ote edellytetään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. ammattitaitoinen tiimi ja esimies tukevat sinua työssäsi.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lastensuojelu, Avo-, sijais- ja jälkihuoltoVapaudenkatu 23 ALahti
Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Alue 1: johtava sosiaalityöntekijä Pinja Salmi, p. 044 729 7234, pinja.salmi@phhyky.fi
Alue 2: johtava sosiaalityöntekijä Anne Olenius, p. 050 539 1637, anne.olenius@phhyky.fi
Alue 3: johtava sosiaalityöntekijä Sirpa Lampinen, p. 044 780 1384, sirpa.lampinen@phhyky.fi

Lähde: kuntarekry.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin