Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Pirkkalan kunnassa on haettavana sosiaalityöntekijän vakituinen virka 1.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sosiaalityöntekijä (sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys). Edellytämme Valvira-rekisteröintiä ja tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.
Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityötä pääaineena opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Arvostamme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykyä sietää nopeasti muuttuvia tilanteita, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä organisointi- ja dokumentointitaitoja. Viran hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Aikaisempi kokemus lapsiperheiden parissa tehtävästä sosiaalityöstä katsotaan eduksi.

Haettavana olevassa virassa painottuvat lastensuojelun tehtävät. Työhön sisältyy sosiaalipäivystystä virka-aikana Pirkkalan yhteistoiminta-alueella.

Sijoituspaikkana palvelussuhteen alkaessa on Pirkkalan sosiaalitoimisto. Asiakkaat asuvat pääasiassa Vesilahden kunnan alueella.
Sosiaalitoimistomme muutti kesällä 2018 uuteen monitilatoimistoon. Tilat on suunniteltu asiakaslähtöisesti ja olemme itse saaneet vaikuttaa tilajärjestelyihin ja kalustukseen. Meillä on myös mahdollisuus tehdä etätyötä. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi mukavan ja avuliaan tiimiin sekä esimiehen täyden tuen. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa oman työsi kehittämiseen.

Kelpoisuusehdot täyttävän valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.
Valitun tulee esittää ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Määräaikaisen viran täyttämisessä koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
Palkkaus ja työaika KVTES mukainen.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Pirkkalan kuntaPirkkalan kuntaPirkkalaPirkkala
Organisaation kuvaus

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa sosiaalityöntekijä Mirka Forsström, puhelin: 040 133 5747, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin