Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnin tekijöitä.

Haemme kahta (2) SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituisiin virkoihin lapsiperheiden asiakasohjaukseen, toinen henkilö alueelle 1 ja toinen alueelle 2. Virkojen toimipaikka palvelussuhteen alkaessa on Lahdessa.

Tehtäviisi asiakasohjauksen sosiaalityöntekijänä kuuluvat mm. palvelutarpeen arviointien tekeminen ja lastensuojelun tarpeen selvittäminen yhdessä lapsen, perheen ja verkostojen kanssa. Asiakasohjauksessa käsitellään myös lapsiperheiden aikuisten sosiaalihuoltolain mukaisia asioita. Tehtäviisi kuuluvat myös lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukainen suunnitelmallinen sosiaalityö ja sosiaaliohjaus sekä muiden sosiaalihuoltolain mukaisten palvelujen koordinointi. Vastaat erityisen tuen tarpeessa olevien lasten palvelutarpeiden arvioinneista ja mahdollisista lastensuojelun tarpeen selvittämisistä.

Asiakassuunnitelmaan perustuvan työskentelyn aikana toimit erityistä tukea tarvitsevan lapsen omatyöntekijänä ja omatyöntekijänä toimivan sosiaaliohjaajan työparina. Käsittelet myös asiakkuudessa olevien harkinnanvaraista toimeentulotukea. Tavoitteenamme on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja tarpeen mukaiset palvelut.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän sosiaalihuollon asiakasperheiden parissa, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme. Tehtävän hoitamiseksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Hakijalta edellytetään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityötekijän kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lapsiperheiden tuki, AsiakasohjausVapaudenkatu 23Asikkala, Hartola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Padasjoki
Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Alue 1: Johtava sosiaalityöntekijä
Minna Lehtoranta
Puh. 044 482 0273
minna.lehtoranta@phhyky.fi

Alue 2: Johtava sosiaalityöntekijä
Päivi Mykrä
Puh. 044 716 1572
paivi.mykra@phhyky.fi

Lähde: kuntarekry.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin