Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Haluaisitko päästä toteuttamaan sosiaalihuolto- / lastensuojelulain mukaista sosiaalityötä yhdessä ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen yhteisön kanssa? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö ja työpaikkasi on Limingan kunnan sosiaalipalveluissa.

Liminka on vireä ja elinvoimainen lapsirikas kunta, jossa asuu yli 10 000 asukasta. Suurin osa Limingan kunnan sosiaali- ja terveyspalveluiden henkilöstöstä työskentelee terveyskeskuksen tiloissa. Yhteistyö on sujuvaa eri asiantuntijoiden kanssa. Käytössämme on joustavat työajat ja etätyömahdollisuus sekä säännöllinen työnohjaus.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005 pykälän 3) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta. Arvostamme myönteistä asennetta kehittämiseen. Kokemus lastensuojelusta katsotaan eduksi.

Toimitathan hakemuksen 27.1.2019 klo 23:59 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkka on 3 420,45 € /kk. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Limingan kunta käyttää viran täyttämisessä koeaikaa.

Limingan kuntaPerusturvapalvelutLiminka
Organisaation kuvaus

LIMINKA- kasvukunta Oulun seudulla, on noin 10 000 asukkaan nopeasti kehittyvä kunta, ikärakenteeltaan Suomen nuorin. Kunnan talous on vahva ja sijainti luo hyvät kehittämismahdollisuudet.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vt. sosiaalijohtaja Heli Karjalainen p. 050 409 6696 / heli.karjalainen@liminka.fi tai perusturvajohtaja Eliisa Tornberg p. 050 377 1513 /eliisa.tornberg@liminka.fi

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin