Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suomen kielen ja viestintätaitojen kouluttaja

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Lappia-Koulutus Oy hakee Kemiin ja Tornioon määräaikaiseen työsuhteeseen suomenkielen ja viestintätaitojen kouluttajaa kotoutumiskoulutuksiin. Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia omistaa Lappia-Koulutus Oy:n.

Edellytykset suomen kielen ja viestintätaitojen kouluttajalle:
- Ylempi korkeakoulututkinto
- Perus- ja aineopinnot (60 op) suomen kielessä tai suomi toisena ja vieraana kielenä opinnoista suoritettu vähintään aineopinnot
- Opettajan pedagogiset opinnot (35 ov tai 60 op)
- Arvostamme yli viiden vuoden työkokemusta aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksesta suomen kielen ja viestintätaitojen opetustyössä, kuitenkin niin, että kyseistä työkokemusta on oltava vähintään yksi vuosi.

Odotamme sinulta intoa kehittää ja tuoda innostavia näkökulmia koulutuksien suunnitteluun ja toteutukseen. Olet tiimityötaitoinen ja omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn kasvavassa yhtiössämme. Tartu tilaisuuteen!

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti (AVAINOTES). Tehtävän täytössä noudatetaan 2 kk:n koeaikaa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työhöntulotarkastustodistus terveydentilastaan.

Työ-, tutkinto- ja muut todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakijan suostumuksella tiedoksianto valinnasta annetaan sähköisenä hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13).

Hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä LappiaKemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia, Lappia-Koulutus OyUrheilukatu 6Kemi, Tornio
Organisaation kuvaus

Lappia-Koulutus Oy on Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian omistama tytäryhtiö.

Yhteystiedot

Lappia-Koulutus Oy, toimitusjohtaja Katja Jaako-Körkkö p. 040 648 2942, katja.jaako-korkko(at)lappia.fi

Lähde: kuntarekry.fi

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin