Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Teknisen alan kesätyö, kuusi tehtävää

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden katu- ja viherpalveluihin haetaan DI-, INSINÖÖRI- TAI RAKENNUSMESTARIOPISKELIJOITA kesätöihin noin neljän kuukauden ajaksi. Työ alkaa 6.5. tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.8.2019 saakka.

Katu- ja viherpalvelut vastaa Oulun kaupungin joukko- ja henkilöliikenteestä, katu- ja puistoalueiden suunnittelusta, rakennuttamisesta sekä kunnossapidon tilaamisesta. Katu- ja viherpalvelut -yksikkö toimii osoitteessa Solistinkatu 2.

Kesätyöntekijöitä haetaan seuraaviin tehtäviin:

LIIKENNESUUNNITTELU (1 tehtävä)
Tehtäviin kuuluu liikenteenohjauslaitteiden inventointia ja suunnittelua sekä lupakäsittelyihin ja liikenteenhallintakeskuksen toimintaan liittyviä avustavia tehtäviä. Lisätietoja antaa Erkki Martikainen, p. 044 703 2113.

RAKENNUTTAMINEN (1 tehtävä)
Tehtävänä on infrakohteiden rakennusurakoiden työmaavalvonta sekä muita rakennuttamistehtäviä henkilön kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan. Lisätietoja antavat Ari Haapalainen, p. 044 703 2121 ja Sauli Heikinheimo, p. 044 703 2025.

KATUJEN JA YLEISTEN ALUEIDEN KUNNOSSAPITO (2 tehtävää)
Tehtävänä on osallistua alueurakoiden valvontaan sekä venesatamien ja muiden yleisten alueiden kunnossapidon valvontaan, omaisuudenhallinnan rekisterin päivitystä ja muita kunnossapitoon liittyviä tehtäviä henkilön kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Lisätietoja antavat Tuomo Kääriä p. 044 499 3121 ja Veli-Matti Härkönen p. 044 703 2119.

KAIVULUPA- JA MAIDEN VASTAANOTTOASIOIDEN KÄSITTELY JA VALVONTA (1 tehtävä)
Tehtävänä on kaivu- ja maanajolupien käsittelyyn ja lupien seurantaan sekä valvontaan liittyvät tehtävät. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Lisätietoja antaa Mika Jutila p. 044 703 2214.

JOUKKOLIIKENNE (1 tehtävä)
Tehtävänä on olla mukana joukkoliikennepalvelujen järjestämisen moninaisissa avustavissa tehtävissä, jotka voivat liittyä pysäkki-informaatioon ja -varusteluun, asiakaspalautteisiin, liikenteen ja sopimusten toteutumisenseurantaan, asiakasinformaation tuottamiseen tai tilastointiin. Tehtävä edellyttää wordin ja excelin sujuvaa käyttötaitoa, kokemusta joukkoliikenteen käytöstä sekä joukkoliikenteen aikataulujen lukutaitoa. Lisätietoja antavat Hannu Honkanen, p. 050 569 9933 tai p. 050 526 2950 ja Edwin ’t Lam p. 044 703 2210.

Lisätietojen antajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi. Valinnasta ilmoitetaan 1.3.2019 mennessä.

Tehtäviä haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisesta hakemuksesta tulee ilmetä mistä tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja miksi, henkilö- ja yhteystiedot, aikaisempi työkokemus, opiskelun suuntautumisvaihtoehto sekä opintojen tämänhetkinen vaihe. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen asianumero OUKA/68/2019. Hakemukset on toimitettava 4.2.2019 klo 15.00 mennessä.

Oulun kaupunkiOulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelutSolistinkatu 2Oulu
Organisaation kuvaus

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoa antavat tehtäväkohtaisesti ilmoituksessa mainitut henkilöt. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin