Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekstiilihuoltaja, kesälomansijaisuus

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Haluatko kunnon kesätyön? Jotta ahkera henkilökuntamme pääsee viettämään ansaittua kesälomaa, haemme hyvän asenteen omaavia, ripeitä ja oma-aloitteisia kesäsijaisia tositoimiin turvaamaan puhtaan pyykin toimittamisen asiakkaillemme myös kesällä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, täydet viikkotunnit, vähintään kuusi viikkoa töitä, mahdollisuuden nukkua pitkään joka toinen viikko ja mahdollisuuden nauttia kesäilloista joka toinen viikko maanantaista perjantaihin. Työaika sijoittuu ma-pe klo 6.45-22 välille. (Palkkaus AVAINTA ry työehtosopimuksen mukaisesti)

Odotamme sinulta sitoutumista sovittuun jaksoon ja työaikaan, että teet parhaasi, olet fyysiseen työhön sopiva, kestät lämmintä ja pölyistä ympäristöä, sovit monikulttuuriseen työyhteisöömme ja tulet toimeen suomen kielellä. Sinun tulee olla 18v täyttänyt työsuhteen alkaessa.

Toimipaikkamme sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haastattelemme koko rekrytointiprosessin ajan, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Uudenmaan Sairaalapesula OyUudenmaan Sairaalapesula Oy, KeravaKerava
Organisaation kuvaus

Uudenmaan Sairaalapesula Oy on HUS-kuntayhtymän, Helsingin kaupungin, Espoon kaupungin sekä Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carean omistama nykyaikainen ja pitkälle automatisoitu sairaalapesula.
Tuotamme omistajillemme korkealaatuisia tekstiilienhuolto- ja vuokrauspalveluja luotettavasti ja ammattitaidolla. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Keravan Myllynummen teollisuusalueella ja työllistää n. 250 henkilöä.

Yhteystiedot

Birgitta Aalto
birgitta.aalto@uudenmaansairaalapesula.fi
+358504280259

Lähde: kuntarekry.fi

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin