Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Terveydenhoitaja

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Haemme terveydenhoitajaa vastaanottotyöhön. Työ alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työn pääasiallinen sisältö on kroonisten sairauksien seuranta ja hoito sekä akuuttisairaanhoito. Kokemus vastaanottotyöstä lasketaan eduksi, arvostamme myös diabetes osaamista.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto (terveydenhoitaja/sairaanhoitaja) tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Työaika 38,75 h/ viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskusLoviisa
Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali-ja terveyspalvelut Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta. Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

palveluvastaava Kirsi Buddas, puh 040 505 1731, kirsi.buddas@loviisa.fi
vs. johtava hoitaja Senja Kangas, puh 044 505 1978, senja.kangas@loviisa.fi

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin