Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Terveyskeskuslääkäri

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Olemme uudistettujen sote-palvelujen tuottaja, tehdään yhdessä palveluista parempia kuin ikinä!

Haemme TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään Kärkölän kunnan Järvelän terveysasemalle.

Etsimme joukkoomme kokenutta yleislääketieteen erikoislääkäriä tai muuten kokenutta terveyskeskuslääkäriä. Kyseessä on hyvin toimiva kahden terveyskeskuslääkärin terveysasema, jossa on osaava ja kokenut henkilökunta odottamassa vakituista lääkäriä toiseen virkaan.

Tarjoamme monipuolista yleislääkärin työtä, johon kuuluu mm. toimenpiteitä sekä neuvolatyötä ja kouluterveydenhuoltoa. Tässä on erinomainen paikka monitaitoiselle kollegalle!
Autolla terveysasemalle pääsee nopeasti sekä Hollolan kuntakeskuksesta että Lahden keskustasta ja lähijuna tulee Lahdesta ihan terveysaseman viereen.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen sekä yleislääkärin pätevyyden ja luvan toimia terveyskeskuslääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja suomalaisen terveydenhoitojärjestelmän tuntemusta.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut , Terveydenhuollon avovastaanottotoiminta, Avosairaanhoito, Läntinen alueKärkölä
Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Ylilääkäri Marianne Wallin
puh. 044 416 3656

Lähde: kuntarekry.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin