Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Terveyskeskuslääkäri

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Olemme uudistettujen sote-palvelujen tuottaja, tehdään yhdessä palveluista parempia kuin ikinä!

Haemme TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään, Salpakankaan terveysasemalle Hollolaan.

Tule lääkäriksi Salpakankaalle, 11 terveyskeskuslääkärin terveysasemalle. Vastaanottotyön lisäksi on mahdollisuus tehdä toimenpiteitä ja osallistua neuvola- ja kouluterveydenhuoltotyöhön. Meillä on mahdollisuus konsultoida mm. omaa lastenlääkäriä ja sisätautilääkäriä. Terveysasema sijaitsee Hollolan kuntakeskuksessa, lähellä Lahden keskustaa.

Tarjoamme sinulle hyvät konsultaatio- ja koulutusmahdollisuudet, ja oikein mukavan työyhteisön. Meillä on myös mahdollisuus erikoistua yleislääketieteeseen.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen sekä yleislääkärin pätevyyden ja luvan toimia terveyskeskuslääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja suomalaisen terveydenhoitojärjestelmän tuntemusta.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut , Terveydenhuollon avovastaanottotoiminta, Avosairaanhoito, Läntinen alueHollola
Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Ylilääkäri Marianne Wallin
puh. 044 416 3656

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin