Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Turvakodin ohjaajan kesäsijaisuus

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Porvoon turvakoti hakee kahta reipasta turvakodin ohjaajan kesäsijaista. Turvakodin ohjaajan tehtäviin kuuluu työskentely turvakodissa asuvien perheiden kanssa. Kesäsijaisuus on 3.6.2019 - 31.8.2019 tai sopimuksen mukaisesti.

Kelpoisuusehtona on ammattikorkeakoulututkinto sosionomi (AMK) tai vastaava aiempi sosiaali- tai terveysalan opistotason tutkinto. Kesäsijaiseksi otetaan huomioon myös koulutuksen loppuvaiheen opiskelijat. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Työ on jaksotyötä kolmessa vuorossa. Palkka KVTES:n mukaan. Valitun tulee esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka ja työpaikan osoite on Nordenskiöldinkatu 18, 06100 Porvoo.

Lähetä hakemuksesi 29.3.2019 klo 15.00 mennessä alla olevan linkin kautta.

Porvoon kaupunkiTurvakoti Porvoo
Organisaation kuvaus

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa Porvoon turvakodin sosiaalityöntekijä Susanne Forsblom puh. 040 7788 696, susanne.forsblom@porvoo.fi tai Porvoon turvakodin esimies Marika Johansson puh. 040 6767875, marika.johansson@porvoo.fi

Lähde: kuntarekry.fi

67 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin