Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen lyhyt- ja pitkäaikaiset sijaisuudet

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Tarvitsemme sijaisia varhaiskasvatuksessa kasvatus- ja hoitotehtäviin sekä avustus- ja siivoustehtäviin. Tehtäviä ovat lastentarhanopettaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja, lastenhoitaja, perhepäivähoitaja, päivähoitotyöntekijä, päivähoitoavustaja ja laitoshuoltaja.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ao. toimien annettujen asetusten mukaisesti. Huomioimme myös hoito- ja kasvatusalan sekä puhdistuspalvelualan opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.

Turun kaupungin sivistystoimialaan kuuluvat varhaiskasvatus, perusopetus, lukio-opetus, ammatillinen koulutus ja aikuiskoulutus.

Suomenkielinen varhaiskasvatus on jaettu kahteen palvelualueeseen, joissa on yhteensä n.50 päivähoitoyksikköä. Lisäksi ruotsinkielisellä palvelualueella on 4 päivähoitoyksikköä. Perhepäivähoitoa ja leikkipuistotoimintaa järjestetään jokaisella alueella.

Meillä on ammattitaitoista, innostunutta ja sitoutunutta henkilökuntaa.

Kiinnostuitko tehtävistämme? Käy täyttämässä hakemuksemme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä.

Turun kaupunkiTurun kaupunki, SivistystoimialaTurku
Organisaation kuvaus

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän edistäminen kestävällä tavalla. Turku-konserni on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 12 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää. Tervetuloa tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

www.turku.fi

Yhteystiedot

Sivistystoimialan hallinto
varkas.rekry@turku.fi

Lähde: kuntarekry.fi

383 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin