Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja/ sosionomi

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Nakkilan kunnan sivistystoimiala hakee varhaiskasvatuksen opettajan/ varhaiskasvatuksen sosionomin sijaista ajalle 4.2.2019-12.12.2019. Toimen nykyinen sijoituspaikka on Päiväkoti Kuperkeikassa. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa lapsiryhmässä lasten kasvatuksesta ja opetuksesta sekä lapsiryhmän toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin asetuksella. Varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyy varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet, vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin asetuksella tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Sijaisuuden täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Sähköiset hakemukset tulee toimittaa kuntarekry.fi -palvelun kautta 24.1.2018 klo 15 mennessä. Sijaisuus täytetään koulutuksen, kokemuksen ja haastattelun perusteella.

Nakkilan kuntaNakkilan kunta, Sivistystoimi, VarhaiskasvatusPorintie 11Nakkila
Organisaation kuvaus

Nakkila on reilun 5000 asukkaan kunta Satakunnassa. Katso lisätietoa www.nakkila.fi

Yhteystiedot

sivistysjohtaja Jonna Heikkilä, jonna.heikkila@nakkila.fi, 044 747 5910 tai päiväkodinjohtaja Marjo Uusitalo, marjo.uusitalo@nakkila.fi, 044 747 5871

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin