Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen sijainen

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Limingan kunnan varhaiskasvatuksessa on jatkuva rekrytointi lastenhoitajien ja lastentarhanopettajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Tarvitsemme sijaisia päiväkoteihin eripituisiin sijaisuuksiin lyhyelläkin varoitusajalla.

Päivähoidon sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää, aktiivista työotetta, vuorovaikutustaitoja sekä soveltuvuutta alalle. Eduksi katsotaan sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen kelpoisuus tai lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto tai muu varhaiskasvatuksen alalle soveltuva koulutus.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Limingan kuntaSivistyspalvelutLiminka
Organisaation kuvaus

Liminka on nuorekas ja kehittyvä kunta Oulun seudulla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Oulun kaupungista. Limingan kunnan valttikortteina ovat erinomainen sijainti valtateiden varressa ja lentokentän läheisyydessä sekä nuorekas väestörakenne.

Kunnastamme löytyy turvallisia ja viihtyisiä asumismuotoja moneen makuun. Erinomaisten peruspalvelujen lisäksi voimme tarjota koko perheelle laajan valikoiman vapaa-ajan viettomahdollisuuksia liikunnan, kulttuurin ja luontoelämysten parissa.

Yhteystiedot

Päiväkodinjohtaja Erja Laine p. 050 597 8553
Päiväkodinjohtaja Laura Kinnunen p. 050 533 6814
Päiväkodinjohtaja Outi Leinonen p. 050 345 5738
tai etunimi.sukunimi@liminka.fi

Lähde: kuntarekry.fi

179 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin