Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n kiinteistöpalvelut hakee vartijaa.

Kiinteistöpalvelujemme perustehtävänä on tuottaa ylläpitopalveluja sekä vahtimestaripalveluja kaupungin eri toimialoille. Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työnantajan etuja.

Vartijan tehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus, toimipisteessä olevien laitteiden ja ohjelmien käytönopastus ja henkilöstön sekä omaisuuden suojaamiseen liittyvät turvapalvelut. Tehtävä sisältää myös pienimuotoisia kiinteistönhoitotehtäviä.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla voimassa oleva vartijakortti. Eduksi katsotaan alan tutkinto. Lisäksi tehtävän suorittamisen eduksi on hyvä suullinen suomen kielen taito.

Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto sekä oikeusrekisterikeskuksen antama rikostaustaote. Ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

Huomaathan, että aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä.

Vantaan Tilapalvelut Vantti OyVantaan Tilapalvelut Vantti Oy, KiinteistöpalvelutTuupakankuja 2Vantaa
Organisaation kuvaus

Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka tuottaa ateria-, puhtaus-, kiinteistö- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Vantti on noin 950 henkilöä työllistävä palveluyritys, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli noin 45 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.

Yhteystiedot

Jani Koskimäki 043 826 5913 Jukka Liukkonen 043 827 2723

Lähde: kuntarekry.fi

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin