Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yhdistelmätyöntekijä ruoka ja siivous

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Haemme itsenäiseen työhön tottunutta ammattitaitoista yhdistelmätyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Ilmajoella sijaitsevaan Esperin hoivakotiin. Työ on arkityötä.

Yhdistelmätyö pitää sisällään ylläpitosiivousta sekä ruuan valmistusta.

Katsomme eduksi laitoshuoltajan ammattitutkinnon sekä keittiöpuolen perustutkinnon. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Työntekijä työskentelee tiiviissä yhteistyössä hoitokodin henkilökunnan kanssa, edustaen kuitenkin Arkeaa yksin. Haemme erityisesti tekijää, joka toimii asiakaslähtöisesti, kykenee organisoimaan työtehtäviään ja suhtautuu innokkaasti työhönsä.

Antoisan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Arkea OyArkea OyIlmajoki
Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse palveluesimies Rami Mielonen; rami.mielonen@arkea.fi

Lähde: kuntarekry.fi

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin