Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sijaisuuksia Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen Kauhava

Tervetuloa meille töihin!

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen hakee lähi- ja sairaanhoitajia, sosionomeja sekä alan opiskelijoita sijaisiksi keväälle ja kesälle 2021 ikäihmisten palveluihin kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen yksiköihin, sekä sosiaalipalveluihin vammaispalvelun asumispalveluyksiköihin. Sijaisuuksia on tarjolla koko kuntayhtymän alueella. Ilmoita hakemuksessasi mielenkiintosi kohteet tai yksiköt, joissa haluaisit työskennellä sekä aika, jona olet käytettävissä.

Lähihoitajan sijaisuudet: Pätevyysvaatimuksena lähihoitajan tutkinto tai lähihoitaja-, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja- tai sosionomiopiskelija, jolla suoritettuna vähintään 60 alan opintopistettä. Alle 60 opintopistettä suorittanut hoito-alan opiskelija voi työskennellä ikäihmisten asumisyksiköissä hoitoapulaisen tehtävissä.

Sairaanhoitajan sijaisuudet: Pätevyysvaatimuksena terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus tai alan opiskelijat, joilla sairaanhoitajan opinnoista on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Ohjaajan sijaisuudet: Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015 § 3 ja § 8 mukainen pätevyys. Tehtäviä voivat hakea myös loppuvaiheen lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijat sekä sosionomiopiskelijat. Hakijan on oltava 18 vuotta täyttänyt ennen kesätöiden aloitusta. Lisäksi valittavan on esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Opiskelijan tulee esittää ajantasainen virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskelijaoikeudesta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä edellytetään yksiköiden ohjeiden mukaan mahdollisesti työntekijän rokotussuojan hankkimista (Tartuntatautilaki 48 §). Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja hygieniapassin. Puuttuva LOVe-lupa tulee suorittaa työsuhteen alussa. Kotihoidossa työskentelevällä oman auton käyttö on välttämätöntä.

Hakemukset pyydetään sähköisenä Kuntarekryn kautta, www.kuntarekry.fi.
WWW-osoitehttp://www.kaksineuvoinen.fi
YhteystiedotIkäihmisten palvelujen osalta palvelupäällikkö Sari Kuikka puh. 040 183 6398 ja sijaisrekrytoijat 050 405 6739 tai rekrytointi(at)kaksineuvoinen.fi. Vammaispalvelujen osalta Mari Aaltonen, puh. 050 345 9885.
Työpaikan osoiteKauppatie 127 A, 62200 KAUHAVA
PalkkausKVTES:n mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto11 pv - 1 kk
Haku päättyy31.05.2021 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/332635/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579267
Työnantajan viite332635

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin