Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakaspalvelija

Kuntohirmu Oy Helsinki

Etsimme EasyFit Pitäjänmäkeen asiakaspalvelijaa!

Asiakaspalvelijamme vastuulla on huolehtia liikuntakeskuksesta kokonaisuutena - hän pitää huolta asiakkaiden tyytyväisyydestä, tilojen viihtyisyydestä ja myynti- ja kassatoimintojen sujumisesta. Meille sopiva henkilö ei pelkää ottaa katsekontaktia ja saa asiakkaan tuntemaan itsensä aina tervetulleeksi. Tässä tehtävässä pärjää työssään tarkka ja huolellinen henkilö, jolla on erinomaiset organisointi- ja kommunikointitaidot. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi merkonomi tai vaihtoehtoisesti opiskelet tradenomiksi tai kauppatieteilijäksi. Odotamme, että pystyt kommunikoimaan paremmin kuin sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet sinut tietokoneiden kanssa ja opit käyttämään uusia ohjelmistoja nopeasti. Runsas erilaisten kamppanjoiden määrä testaa kykyäsi toimia järjestelmällisesti ja välillä myös paineen alla.

Kuulostiko kiinnostavalta? Lue lisää ja hae meille!

Työn tarkempi kuvaus

- Työpäiväsi alkaa salikierroksella, jolloin käyt kaikki toimitilat läpi "asiakkaan silmin". Tarkistat pukutilojen siisteyden, WC- ja käsipapereiden sekä pesuaineiden riittävyyden. Kierrät salin korjaten kaikki painot paikoilleen, tarkistaen samalla virtuaalijärjestelmien toimivuuden ja teet tarvittaessa listauksen tarvittavista korjauksista tai muutosehdotuksista. Salikierros on lisäksi hyvä mahdollisuus luoda yhteyttä asiakkaisiin kyselemällä kuulumisia.
- Asiakaspalvelun aukiollessa annat kaiken huomiosi asiakkaille. Hoidat maksu- ja laskuasioita, ylläpidät yhteyttä asiakkaisiin sähköpostitse ja sähköisiä keskustelusovelluksia hyödyntäen. Olet yhteydessä myös yhteistyökumppaneihimme sekä kirjanpitäjään.


Hallitset siis ammatillisen viestinnän myös kirjallisesti.
- Ymmärrät myyntiprosessin vaiheet ja tarvekartoituksen myynnin ytimenä. Esittelet luontevasti palvelujamme asiakkaan tarpeiden mukaan ja pääset nopeasti jyvälle kunkin asiakkaan ydintarpeista.
- Teet oman osasi sosiaalisen median päivittämisen suhteen yhteistä suunnitelmaa noudattaen, etkä myöskään pelkää esiintyä julkaisuissa itse. Tuot ideoitasi esille ja olet itseohjautuva erilaisten tarinapohjaisten päivitysten luomisessa.
- Osallistut asiakaspalvelun prosessien kehittämiseen ja olet aktiivinen toimija oman työsi suunnittelussa ja ohjaamisessa. Laadukkaan palvelukokemuksen tuottaminen on työsi lähtökohta, ja osaat kääntää hankalat tilanteet hyviksi kokemuksiksi asiakkaan kannalta.
- Päivän päätteeksi teet jälleen salikierroksen, ja täytät tuntiseurannan raportoiden samalla englanniksi päivän työt.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse osoitteeseen john.samuel@easyfit.fi


EasyFit Pitäjänmäki on osa EasyFit-ketjua. Tuotamme laadukkaita liikuntapalveluita edulliseen hintaan. Lue lisää www.easyfit.fi.
WWW-osoitehttp://easyfit.fi/
Yhteystiedotjohn.samuel@easyfit.fi
Työpaikan osoiteValimotie 13 A, 00380 HELSINKI
PalkkausTes
Työ alkaasopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.06.2020
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354619

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin