Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yrittäjä

Kuntohirmu Oy Helsinki

EasyFit on kotimainen ja täysin uniikki, nopeitten kasvava liikuntakeskuskonsepti Suomessa. EasyFit on asiakkaalle edullinen mutta todella laadukas, ilman pitkiä sitoutumisia. EasyFitin asiakkaita ovat kaikenikäiset naiset ja miehet. EasyFit palvelee myös yrityksiä. EasyFit tarjoaa laadukkaita kuntosalipalveluita, Personal Trainer palveluita, Virtuaaliryhmäliikuntaa sekä "live" ryhmäliikuntaa klo 05-23.

EasyFit konsepti on pitkälle automatisoitu, mutta samalla yrittäjän ja pienen henkilökunnan rooli on todella tärkeä. Easy Fitin kaikki myynti tapahtuu verkossa ja yrittäjä toimii ns. club managerina.

EasyFit on LL International Oy:n omistama tuotemerkki, ja keskuksia on eri puolilla Suomea. Kahdella konseptillaan yritys on Suomen suurin liikuntakeskusketjutoimija.

LLI Oy on 100% kotimainen yritys ja toimii läheisessä yhteistyössä Franchise yrittäjiensä kanssa.


EasyFit Pitäjänmäki hakee:

Myyntihenkistä ja yhteistyöhalukasta yrittäjää. Liikunta-alan koulutus ei ole vaatimus, mutta ymmärrys liiketoiminnasta on. Yrittäjähenkisyys tarkoittaa EasyFitille rohkeutta panostaa yritykseen niin aikaa kuin taloudellisia resursseja. Easyfit Pitäjänmäki on ollut toiminnassa yli 5 vuotta ja meillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita. Partneri yrittäjänä tulet meidän kanssa kasvattamaan liiketoimintamme ja palvella asiakkaidemme parhaimmillaan.

Soita minulle, jos olet kiinnostunut, sillä voimme neuvotella kaikesta.
Yrittäjä / Personal Trainer
John Samuel
john.samuel@easyfit.fi
WWW-osoitehttp://easyfit.fi/
YhteystiedotJohn Samuel, puh. 040 324 4404 , john.samuel@easyfit.fi
Työpaikan osoiteValimotie 13 A, 00380 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.07.2020
Ilmoitus jätetty24.06.2020
Ilmoitusnumero10383456

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

49 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin