Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Psykoterapeutti

Kuuleva Oy Jyväskylä

Rekrytoimme valmiita tai koulutuksessa olevia yksilöpsykoterapeutteja Jyväskylän toimipisteeseen.

Etsimme meille psykoterapeutteja, jotka haluavat itse hallita omaa työaikaansa ja haluavat keskittyä oman ydin osaamisensa hyödyntämiseen. Me hoidamme muun ylimääräisen työn puolestasi. Me emme sido psykoterapeuttia kilpailukieltosopimuksilla. Ajatuksemme on, että jos terapeutti ei ole tyytyväinen hän voi vapaasti lähteä asiakkaidensa kanssa. Uskomme että hoidamme työmme niin hyvin, että meillä halutaan olla.

Valmistuneille psykoterapeuteille meillä on tarjolla sparrausohjelma, jossa meidän kokeneet terapeutit auttavat ottamaan uuden työn haltuun. Ei tarvitse jäädä yksin miettimään toimintamalleja vaan pääsee keskustelemaan erilaisista tavoista hyödyntää omaa ja työkavereiden osaamista.

Meillä kannustetaan kouluttautumaan. Terapeuteille tuodaan tietoa ajan viimeisimmistä linjauksista sekä järjestetään sisäisesti koulutuksia mm. kirjauksiin, Kelaan ja teknisiin asioihin liittyen. Terapeutit voivat itse ehdottaa kiinnostavia koulutuksia oman substanssin kehittämiseen ja lähteä niihin joko yksin tai työkavereiden kanssa.
WWW-osoitehttp://www.kuuleva.fi
YhteystiedotHugo Miskala, Puh: 0505500715, hugo.miskala@kuuleva.fi
Paavo Haataja, Puh: 0503315559, paavo.haataja@kuuleva.fi
Työpaikan osoitePuutarhakatu 19, 40100 JYVÄSKYLÄ
PalkkausKokoaikanen työ noin 4000-7500 euroa
Työ alkaaaloituksen ajankohta neuvoteltavissa
Työaikakokoaikatyö, myös osa-aikainen työ ja ammatinharjoittajuus neuvoteltavissa
Työn kestoyli 12 kuukautta, koko- tai osa-aikainen työ
Ilmoitus jätetty19.09.2020
Ilmoitusnumero10464623

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin