Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja (lähihoitaja)

Kvps Tukena Oy Tampere

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ? TULE MEILLE HYVÄN ELÄMÄN MAHDOLLISTAJAKSI

Haemme Tukena Pappilanpuistoon

OHJAAJAA (esim. lähihoitaja) hoitovapaan sijaisuuteen 26.9.2021 asti.

Tukena Pappilanpuisto tarjoaa 15 kehitysvammaiselle aikuiselle ympärivuorokautista asumispalvelua kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Pappilanpuistossa tehdään työtä suurella ammattitaidolla ja joukkomme on hyvin motivoitunutta.

Tärkeimpänä tehtävänä meillä on asiakkaidemme hyvä elämä - otamme kaikessa tekemisessä huomioon asukkaiden toiveet ja tarpeet.

Meillä voit tehdä työsi hyvin. Voit käyttää vahvuuksiasi, kehittää osaamistasi ja kehittyä kehitysvamma-alan osaajaksi. Sinun ei tarvitse vielä olla alan konkari - autamme sinua onnistumaan työssäsi. Tule mukaan tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo ja merkityksellisyys. Tukenasi sinulla on 15 osaavaa työkaveria.

Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja valtakunnallisten verkostojemme kautta näköalapaikan kehitysvamma-alalla. Tukena on savuton työpaikka.

Lisätietoja Tukenasta löytyy täältä: https://urly.fi/1A54.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (esim. lähihoitaja) tai muuta vastaavaa tutkintoa. Myös alan opiskelijat huomioidaan. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön.

Terveyden- ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki- tai Suosikki -rekisteriin. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Tukena on omaisjärjestötaustainen yhteiskunnallinen yritys. Tukena tarjoaa monipuolisia Hyvä elämä® -palveluita kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitseville ihmisille ja heidän läheisilleen. Yhteiskunnallisena yrityksenä meillä keskiössä on asiakkaan hyvä elämä - päätavoitteena ei ole tehdä voittoa. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 600 eri puolella Suomea - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.
WWW-osoitehttp://www.tukena.fi
YhteystiedotPalveluyksikön johtaja Kati Mikkola, puh. 040 674 0456 (arkisin klo 9 - 15), kati.mikkola@tukena.fi
Työpaikan osoiteKourutaltankatu 2 c 73, 33560 TAMPERE
Palkkausyksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika3-vuorotyö, jaksotyö
Työn kesto3 - 6 kk, 26.9.2021 asti
Haku päättyy22.04.2021
Jätä hakemusHakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostina 22.4.2021 mennessä:

Tukena Pappilanpuisto
Kati Mikkola
Kourutaltanakatu 2 c 73
33560 Tampere
sähköpostilla: kati.mikkola@tukena.fi
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10693693

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin