Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluyksikön johtaja

Kvps Tukena Oy Forssa

Haluatko olla mukana edistämässä hyvää elämää?

Tukena on omaisjärjestötaustainen palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Mahdollistamme kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevan ihmisen hyvää elämää - yhdessä hänen ja hänen läheistensä kanssa. Tuemme täyden kansalaisuuden ja ihmisoikeuksien toteutumista. KVPS Tukena Oy:n palveluyksiköt tuottavat Hyvä elämä palveluita® sekä kehittävät niiden sisältöjä ja palvelumalleja alueellisten tarpeiden mukaan yhteistyössä kuntien ja muiden toimijoiden kanssa.

Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 600 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Lamminrantaan

PALVELUYKSIKÖN JOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tukena Lamminranta tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille, paljon erityistä tukea ja apua tarvitsevalle asukkaille. Asumispalvelumme sisältää asukkaan tarvitseman yksilöllisen tuen, ohjauksen ja avustamisen - jokaisen on mahdollista elää omannäköistään, turvallista ja hyvää arkea. Palvelumme lähtökohtina ovat asukkaidemme itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys. Tukena Lamminrannassa on kolme kotiryhmää, joissa kussakin on 5 asuntoa ja yhteistilat.

Palveluyksikön johtaja toimii yksikön vastuuhenkilönä ja on kokonaisvastuussa asiakkaiden yksilöllisistä palveluista ja niiden kehittämisestä. Muita vastuualueita ovat henkilöstö, talous, markkinointi ja sidosryhmäyhteistyö. Johtajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, alan tuntemusta sekä riittävää johtamistaitoa (Sosiaalihuoltolaki 1301/2014, 46 a §). Lisäksi edellytämme vähintään kolmen vuoden työkokemusta kehitysvamma-alalta. Arvostamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Työ alkaa heinäkuussa 2020 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä - tätä mieltä on lähes jokainen työntekijämme. Lisäksi tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä valtakunnallisten verkostojemme kautta näköalapaikan kehitysvamma-alalla. Lisätietoa Tukenasta työnantajana löytyy täältä: https://urly.fi/1A54

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.tukena.fi
YhteystiedotLisätietoja saa varatoimitusjohtaja Jere Metsähonkalalta, puh. 040 740 5509 tai sähköpostilla info@tukena.fi tai palvelupäällikkö Mari Huttuselta, puh 040 674 5131
Työpaikan osoiteKujalankatu 1, 30100 FORSSA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaheinäkuussa 2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.06.2020
Jätä hakemusHakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostilla 5.6.2020 mennessä:

KVPS Tukena Oy
Minna Saarinen
Pinninkatu 51
33100 Tampere

sähköpostilla:
hakemukset@tukena.fi
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354707

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin