Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluyksikön johtaja

Kvps Tukena Oy Kauhava

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

KVPS Tukena Oy on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Pikkutulppaaniin Kauhavalle

PALVELUYKSIKÖN JOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tukena Pikkutulppaani tarjoaa asunnon sekä siihen liittyvän avun ja tuen 16 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle.

Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Palveluyksikön johtaja toimii yksikön vastuuhenkilönä ja on kokonaisvastuussa asiakkaiden yksilöllisistä palveluista ja niiden kehittämisestä. Muita vastuualueita ovat henkilöstö, talous, markkinointi ja sidosryhmäyhteistyö. Johtajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, alan tuntemusta (vähintään 3 vuotta) sekä riittävää johtamistaitoa (Sosiaalihuoltolaki 1301/2014, 46 a §). Lisäksi arvostamme työkokemusta kehitysvamma-alalta.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä valtakunnallisten verkostojemme kautta näköalapaikan kehitysvamma-alalla.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.kvps.fi
YhteystiedotLisätietoja: toimitusjohtaja Päivi Kari, puh. 0207 713 503 (24 - 28.6.) tai varatoimitusjohtaja Jere Metsähonkala, puh. 0207 713 506 (1.7. alkaen)
Työpaikan osoiteHanneksentie 3 A, 62200 KAUHAVA
PalkkausYksitt. sosiaalipalvelualan tes:n mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan elokuussa
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy21.07.2019
Jätä hakemusHakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) postitse tai sähköpostilla 21.7.2019 mennessä:

KVPS Tukena Oy
Minna Saarinen
Pinninkatu 51
33100 Tampere

sähköpostilla:
hakemukset@tukena.fi
Ilmoitus jätetty24.06.2019
Ilmoitusnumero10009302

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin