Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluyksikön johtaja

Kvps Tukena Oy Salo

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ?

Tukena on omaisjärjestötaustainen kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä ja hänen läheisiään auttavien ja tukevien palveluiden valtakunnallinen tuottaja ja kehittäjä. Tukena tarjoaa monipuolisia palveluita koko maan kattavasti. Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 500 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille - tule mukaan joukkoomme edistämään hyvää elämää.

Haemme Tukena Paulinpuistoon

PALVELUYKSIKÖN JOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhteen alkamisajankohdasta elo- / syyskuussa 2019 voimme sopia joustavasti.

Tukenan uusi palveluyksikkö valmistuu Salon keskustaan loppuvuodesta 2019 ja palvelutoiminta alkaa tammikuussa 2020. Paulinpuistossa on kolme kotiryhmää, joissa kussakin on yhteistila ja 5-6 asuntoa. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua, joka sisältää asukkaan tarvitseman yksilöllisen tuen, ohjauksen ja avustamisen - jokaisen on mahdollista elää omannäköistään, turvallista ja hyvää arkea. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Palveluyksikön johtaja toimii yksikön vastuuhenkilönä ja on kokonaisvastuussa asiakkaiden yksilöllisistä palveluista ja niiden kehittämisestä. Muita vastuualueita ovat henkilöstö, talous, markkinointi ja sidosryhmäyhteistyö. Johtajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, alan tuntemusta sekä riittävää johtamistaitoa (Sosiaalihuoltolaki 1301/2014, 46 a §). Lisäksi edellytämme vähintään kolmen vuoden työkokemusta kehitysvamma-alalta.

Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä - tätä mieltä on lähes jokainen työntekijämme. Lisäksi tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä valtakunnallisten verkostojemme kautta näköalapaikan kehitysvamma-alalla. Lisätietoa Tukenasta työnantajana löytyy täältä: https://urly.fi/1e20

Tehtävä on uudelleen haussa, aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon.

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.kvps.fi
Yhteystiedotlisätietoja: toimitusjohtaja Päivi Kari, puh. 0207 713 503 (24 -28.6.) tai varatoimitusjohtaja Jere Metsähonkala, puh. 0207 713 506 (1.7. alkaen)
Työpaikan osoiteTuruntie 27, 24240 SALO
Palkkausyksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan elo-/syyskuussa
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy21.07.2019
Jätä hakemusHakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) voit lähettää postitse tai sähköpostina 21.7.2019 mennessä:

KVPS Tukena Oy
Minna Saarinen
Pinninkatu 51,
33100 Tampere

sähköpostilla:
hakemukset@tukena.fi
Ilmoitus jätetty24.06.2019
Ilmoitusnumero10009365

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin