Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntiedustaja

Kymen Kattokeskus Oy Lappeenranta

Kattoasiantuntija / myyjä Etelä-Karjalaan

Tuotteena on Suomen sujuvin kattoremontti, jolle tarjoamme kattavan takuun. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja lukuisat tyytyväiset asiakasreferenssit toimivat tukenasi: uudet asiakkuutemme syntyvät usein tuttavan tai naapurin suosituksesta. Yksi laadun tae on luotettavien Metehe-tuotteiden käyttäminen. Olemme haastaneet itsemme kehittämään toimialaamme ja toimimaan edelläkävijänä myös tulevaisuuden asiakkuusprosessien luomisessa.

Myynnin tukena on digitaalisen markkinoinnin nykyaikainen kumppani, joka osaltaan tuo liidejä haaviin. Mutta ei myyntiä ilman persoonaa. Siksi odotamme sinun olevan aloitteellinen, asiakaslähtöinen ja päämäärätietoinen henkilö, joka vie myynnin maaliin. Vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin ja teet uusasiakashankintaa. Osa myyntityöstä hoituu puhelimitse - mutta saat myös käyttöösi auton, jolla hurautat tapaamisiin. Voit olla kokenut toimija tai vasta urasi alkuvaiheessa, saat koulutuksen työhösi ja myyntitiimimme täyden tuen.

Tarjoamme työsi tueksi erinomaisen tiimin ja mukavan työyhteisön. Koulutamme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukena kaikessa tekemisessä - meillä kukaan ei jää yksin työssään.
YhteystiedotTutustu paikkaan tarkemmin osoitteessa https://kymenkattokeskus.fi/rekry/

Kymen Kattokeskus
Johannes Lehtonen
Myyntipäällikkö
puh. 040 187 5869
johannes.lehtonen@kymenkattokeskus.fi
Työpaikan osoite53100 LAPPEENRANTA
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://kymenkattokeskus.fi/rekry/
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395369

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin